Ima az intim percekben is

Szex előtti közös imádkozásra buzdítja az újdonsült katolikus párokat a brit Katolikus Igazság Társaság. A londoni központú szervezet 64 oldalas imakönyvet jelentetett meg házaspároknak, ebben szerepel szeretkezés előtti ima is. A cél, hogy az aktus ne önző, öncélú és kéjhajhász legyen.
A házastársi imakönyvben van külön imádság eljegyzésre, gyermektervezésre, fogantatásra, gyerekvigyázásra, gondoskodásra idős szülőkről – adta hírül a Daily Mail című brit lap.

Forrás: Erdély.ma

Nem tudtam megállni, hogy ne szóljak erről itt. Szerintem ez nagyon röhejes :)) A papoknak egyetlen céljuk van: mindenhol ott lenni, most már az intim percekben is. Kíváncsi vagyok hány pár fogja ezt gyakorolni? :)) Pedig fogja, mert ez egy újabb esély lesz a mennyország fele!

2 megjegyzés:

Kegyelmet kegyelemre 2009. szeptember 8. 21:47  

Kedves Keresztes Malvina!
Örülök, hogy olvasod a blogom.
Itt válaszolok kérdésedre kedves Malvina, elmondva, mire jó a Twitter.
Első benyomásom az egészről az, amit kifejtettél a hozzászólásod zárósoraiban is, hogy badarság, meg hogy trendi legyek, h jééé Szabó is ott van a Twitteren, de egyelőre tényleg semmi komolyabb, mivel nincsen nagy számú követőm, meg követettem.
Azt elárulom, h általában a regisztrációim 50%-a arra megy ki, hogy bővebb infót szerezzek egy újabb rendszerről, egyelőre a Twitter is ebbe a kategóriába sorolható, nem érzem még a hasznát. Ami a túlzásokat illeti, az meglehet, nem is túlzás, mert az csupán annak az egyenes következménye lehet, hogy nem ismersz eléggé.
Amennyiben ez nem lenne így igaz, megkérlek pontosítsd válaszod.

Agathe Fry 2009. szeptember 8. 22:26  

Itt is ott is? Nem túl sok ez egy kicsit így? :)

Megjegyzés küldése